Dine dokumenter alle vegne

Dine dokumenter alle vegne
Dropbox er et lille genialt og gratis program, der automatisk laver backup af en udvalgt mappe på nettet. Og installerer du Dropbox på flere computere bliver filerne automatisk synkroniseret. Dropbox fungerer med alle slags dokumenter. Du finder Dropbox hvis du klikker her! På forsiden er der en lille film, der forklarer princippet.

 

Det mest geniale ved Dropbox er, at man kan dele dokumenter med andre på en meget enkel og fleksibel måde. I en mindre virksomhed, hvor man har brug for at kunne dele filer med tegninger, brugsanvisninger m.m. med froskellige personer på kryds og tværs er det ganske enkelt genialt.

Vi bruger det i ejerleder netværket og ÄgarLedare og deler dokumenter på kryds og tværs og kan altid komme til dem  – enten over web’en eller som en mappe i Dokumenter på stifinderen, hvis man har dowloaded et lille program!

Varmt anbefalet. Også fordi de første 2 GB er gratis. Derefter koster de næste 48 GB 9,99$ pr. måned. Det kan ikke gøres billigere for en super enkel og velfungerende løsning