Bruger ejerledere nettet?

Mange har sagt til mig, at vi skal lade være med at bruge penge på en hjemmeside med en ”faglig” nyhedstjeneste og en blog. ”Spild af penge – ejerledere er spassere når det kommer til brug af it og nettet. Du får to besøgende om ugen – og den ene er sikkert dig selv!” siger man til mig!

Men vi har nu gjort det alligevel – altså brugt pengene på en ny hjemmeside med nye faciliteter. For et er, hvordan ejerledere er i fag. Noget andet i morgen! Selv den gamle garde bliver nødt til at melde sig under fanerne og bruge tid på at blive klog på og af nettet. Det er jo der, det hele foregår. Og det er ikke for ejerleder netværkets hjemmesides skyld. Men fordi det bliver vanskeligere at skabe sig selv og sin virksomhed ”kant” i konkurrencen uden at være informeret.

Den slags foregår på nettet. Helt fra at slå telefonnumre op – telefonbogen er afskaffet de fleste steder – til at søge information om kunder og leverandører. Hvornår har du sidst ”googlet”, ”binget” eller ”yahoo’et” dine kunder – for ikke at tale om dig selv. At gøre det med sig selv, er som at se sig i spejlet inden man går ud af døren om morgenen – for lige at se, hvordan andre ser mig.

Og mange ejerledere er godt i gang. Så jeg er ikke så bange for at denne blog kun får en besøgende om ugen – ud over mig. Og jeg føler mig også sikker på, at mange vil få lyst til at bidrage til videndelingen og meningsdannelsen – i nyhedstjenesten og bloggen!

Velkommen ejerledere til netværkenes nye liv på nettet!

Hilsen
Rolf B. Harsløf